Despre blog

Bine aţi venit pe blogul meu, unde voi scrie despre diverse subiecte, pe care desigur le voi pune pe categorii. Subiectul care îmi va ocupa cel mai mult spatiu va fi religia. De ce?
În ultimii ani am început să discut cu ateii despre convingerile lor. Unii dintre ei au fost convinşi că am dreptate, alţii încă pun la îndoială convingerile mele. Aşa că pentru a pune ordine în aceste convingeri, şi pentru ca ateii şi crestinii să le poata vedea, am decis să scriu acest blog. Deaceea va rog sa respectati cateva conditii:

1) Atunci când postati comentarii: încercaţi pe cât posibil să nu săriţi de la un subiect la altul (ex: de la geneza, la ce a facut Iisus), deoarece riscăm să nu lămurim nici un subiect. Dacă chiar doriti să purtăm o conversaţie despre alte subiecte atunci contactaţi-mă la adresa de email new_id11@yahoo.com. În cazul în care această condiţie nu vă convine şi nu doriţi nici să mă contactaţi, puteţi posta comentariul pentru a nu vă uita ideea.

2) Nu-mi puneti cuvinte în gură. Ca de exemplu, din ceea ce am scris anterior aţi putea spune că sunt crestin îndoctrinat. Ei bine nu. Doresc doar să intru într-o polemică de-aceasta parte a baricadei. Nu luati Biblia şi la vederea unui verset să-mi spuneţi: “tu zici”. Ei bine nu zic. Biblia zice.

3) Dacă doriţi să comentaţi despre ceva, comentariile ca “argument invalid”, “total bullshit”, care nu sunt urmate de o justificare nu sunt admise. Veniţi şi voi cu un argument.

4) Dacă eu interpretez un citat din Biblie în felul meu, nu veniţi cu alte interpretari, ci cu dovezi că interpretarea mea e gresita. O interpretare, nu e greşita până la dovezi contrare, indiferent că acea interpretare e susţinută doar de un om. La fel şi cu posibilitatile.

5) Când postaţi comentarii nu fiţi agresivi, nu ridiculizati, mai bine zis încercaţi să nu fiţi neplăcuţi. Pe blogul meu, sper ca această polemică să se desfăşoare simplu, într-o atmosferă calmă.

Acestea fiind spuse, vă rog să mă scuzaţi dacă voi supara pe unii, pentru ca s-ar putea sa supăr atât creştini, cât şi atei cu aceste idei. În cazul în care fac greseli ortografice corectiile (chiar şi cele cu umor) sunt binevenite.

Alte subiecte pe care le voi trata: banii, umorul.

Contact: new_id11@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s